Våga kämpa det ända som kan bli fel är att du ger upp

vad du än gör och vad du än vill finns det alltid en chans att komma dit vad du än vill göra. Det kan vara allt från Fotbolls profs, balet dansös, äga en hamster, ha en häst eller något så litet men endå så stort som att träffa sin familjemedlem efter han har kommit hem efter en lång period eller bara säga hur mycket man älskar sin släkting som kanske kämpar mot en dödlig sjukdom......
 
Alla har vi rätt att få kämpa till sina mål och framför allt dröma för om vi inte drömmer hur ska vi då kunna känna känslor på samma sätt, för den känslan man känner när man har klarat något eller gjort något går inte att beskriva med ord.
 
Vissas drömmar kanske är lättare för andra att slå in en vad det är för andra men du som kanske inte har lika bra förutsättningar sluta inte kämpa din dag kommer också jag lovar, det blir en dag du får käna en oförglömlig känsla av lycka och kämparglöd som håller i sig länge!
 
Sen finns det gånger som man bara vill ge upp, gråter sig till söms för att det inte funkar eller att du är så nära men det går inte då ska du tänka igenom vad du verkligen vill och sen ta ett beslut men kom ihåg slutta aldrig kämpa du kanske förlorar enu mer på att ge upp. Man får gråta det är mänsligt!
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback