hittade dessa bilder.......

hittaade två bilder från innan jag började i högstadiet en på mig och min underbara bästaste vän Saga. Sen hittade jag även en bild som min bästis Elin redigerade och ja....man var ju riktigt snygg, haha! 
 
 
 
 

Spelade lite igår

hadde en stund över efter allt pluggande så jag gick in på sso som jag inte har varit inne på ett tag nu, ja vet inte kanske är lite gamal för spelet men jag hadde så roligt med mina vänner när vi började spela det för 3 år sen så det är ju liksom minen och sen så har spelet en så bra berättelse! :) 
 
för typ ett år sen iallafall när jag fortfarande spelade hella tiden så ställde jag mig i kö till klubben Diamondbubblescompany och när jag loggad in så jag att jag hadde fått ett mejl från dem att jag hadde kommit in! så ja jag gick med och första gången på typ åratall var jag med på ett event! c:
 
 
 
 
 

stallet ridprofil Realgymnasiet 26/8

varje tisdag så åker vi som har häst profil ut till Säva för att göra stallsyslor och Rida eller köra. våran klass har blivit uppdelade i två delar så vi är 4-5 i varje grupp. min grupp fick den här gången rida medans dem andra fick köra. 
 

Ridning
Häst: Wakinya (tror jag det stavades, hehe)
 
Vi började med att hämta in hästarna och hon vill inte gå fram i början men sen gick det bra. När vi var framme vid stallet ställde jag in henne i boxen. Hon var snäll och så när jag borstade och sadeln gick bra att sätta på men tränsningen vart lite svårare för att hon tog upp huvudet och för att hon hadde ett anorlunda bett som inte jag var van med.
 
Efter sadling och tränsning så gick vi till ridhuset och satte upp. hon kändes bra att sitta på och hon hadd ett väldigt stort steg i skritten. Vi körde mycket övningar där vi skulle göra övergångare och träna på väggar. 
 
När vi hadde skrittat ett tag så skulle vi trava på fyrkants spåret och hon hadde ett väldigt snabbt tempo i traven så det enda jag försökte göra var att sakta ner till ett lugnare tempo det funkade till och från men hon gjord nog så för att jag råkade ha en kanske lite för hård hand i början och det tyckte inte hon om så hon sänkte huvudet väldit mycket.
 
Jag brukar vara väldigt mjuk men sen var det ju första gången så allt måste inte bli perfekt! vi är ju där för att lära oss inte för att vi kan allt redan.
 
I gallopen gick hon på bra och där var hon lite lugnare. Vi galloperade både på fyrkants spåret och i volterna vid A och C.
 
Efter det så lätt vi hästarna gå på långa tyglar och sen satte vi av och gick mot stallet.
 
Ridlärarens tips
 
Att jag ska vara lite mjukare och inte hålla på för mycket från början och sen att sitta tillbaka i sadeln och inte åka fram när jag ska stanna, annars gick det bra!
 

 

Hundkurs 08/26

Igår kväll var det hundkurs kl.19.30 (vanlig tid är egentligen  19.00). Vi hadde iallfall lite grupp övningar och grunderna för att få hundarna med oss. Nu börjar ju Elsa bli så gamal så jag kräver inte lika mycket av henne längre.
 
Vi började med uppvärmning av att köra igång grunderna vilket är sitt, ligg , stå och gå fot. hon var ganska tagad och nu har hon inga problem att liga ner vilket hon har tyckt varit lite jobbigt ibland för att det är blöt och kallt, haha! foten gick jätt bra som vanligt och hon skötte sig fint!
 
Efter det hadde vi samarbets övningar där vi stog i en cirkel hella tiden, vi började med att sätta hundarna och sen gå runt hunden utan att den gör något annat. Sen gjorde vi samma sak i ligg. Efter det så gjorde vi ringen lite störe, sen skulle alla en och en gå fot med sin hund slalom runt alla medans dem andra skulle ha kontakt med sina hundar. Det gick bra för mig i båda sakerna och hon lyssnade bra. 
 
Sen gick vi in ett steg satt ringen vart mindra och så vände vi oss om med hundn så vi stog utåt ur ringen. Sen så skulle vi sätta hunden och göra sitt stanna kvar och ligg stanna kvar. båda sakerna gick väldigt bra förutom att hon stog upp vid ett av tillfälena hon skulle ligga nr men det förstår man ju varför.
 
Efter den övningen så körde vi lite inkalning som avslut vilket är väldigt roligt. Vi stod fortfarande kvar i ringen men vi körde inkalning imellan varandra vilet funkade väldigt bra och Elsa skötte sig!
 
 
 

rolig bild

fick denna bild på Ösa! hon kanske blir en blivande hopkanin trots allt? ;)






Hööks

var på hööks Igår och köpt lite nya saker som jag tänkte vissa! Så mysigt att gå omkring på hööks och titta på saker! Sen är det alltid roligt med lite nytt nu när jag går på ridgymnasium och så! :)
 

 
Detta jätte sköna pannband från JH collection har jag spannat in länge och nu köpte jag den! 
den sitter jätte fint på och jag tror att den fanns i brunt eller svart också!
 
Pris: 129kr
 

 
Köpte dessa jätte sköna ridhanskarna från CRW inför höstens kalla dagar,
ett par fodrade vantar som är både finna och skönna!
 
Pris: 129kr
 

 
Dessa finna blåa ridbyxor fick också följa med från CRW,
dem sitter väldigt finns på och har jätte fina guld detaljer!
 
Pris: 650kr
 

 
 
 
Sist men inte minst köpte jag denna jätte skönna flecce från JH Collection!
Verkligen en mysig kofta att ha ute i stallet uinder en jaka på en kall vinterdag eller nu i höst!
 
 Pris: 300-349kr
 

Vet int riktigt om priserna stämmer på fleccen och ridbyxorna men rätta mig gärna om jag har fel! 
 
 
 
 

läxor

gör en läxa till svenskan imorn där vi ska välja en svensk låt som vi sen ska beskriva varför vi gillar den!




igårkväll

inatt så har Emelie, Rasmus och Elin sovit hos grannarna så igår kväll var jag och min syster Linnea där. vi åt godis, pratade och sjöng och hadde väldigt roligt.





lektion Frosti 8/23

Idag så hadde jag lektion på Frosti (vilket kommer hända så mycket som möjligt innan han ska säljas) och han skötte sig ganska bra! 
 
jag kom till stallet lite tidigare och då träffa jag mina kompisar Linnea och Wilma som också rider i min grupp. Godi hästen som linnea rider gick i lektionen innan så hon skulle ta öer honom sen, så linnea hjälpte mig fixa iårdning Frosti istället. Vi gick ner till hagen och hämtade honom han baka några steg i början men sen så gick han fram hella vägen och han lyssna jätte bra. 
 
sen när vi var frame vid stallet så hämtade vi hans saker och började borsta, sadla och tränsa. jag tog även med mig ett spö för att han gick inte på så jätte bra föra gången. till en början gick det bra med spöt han klarade av att stanna från marken och han gjorde mycket saker rätt från marken men sen så när vi ställde upp oss för att sitta upp så vägra han att jag skulle gå mot honom med spöt så jag tog bort det.
 
Efter dt var han lite het under början men oftast brukar han lugna ner sig om man tränar på mycket halter i början vilket jag gjorde även idag och det funkade. Presis som förra gången så körde vi Tölt på långsidorna och volter på kortsidorna men att vi även skulle lägga till en volt i tölt mot sluttet av långsidan. Frosti gick väldigt bra i tölten men måste verligen tänka på min hand som kan glöma bort att släppa ibland även fast jag är väldigt mjuk i handen. Volterna tyckte han var tråkiga ibland att gå in i så han testa mig lit gran.
 
I slutet av lektionen så körde vi först tölt från ena långsidan enda upp till C eller A (beronde på vilket varv vi är i) och där skulle vi börja gallopera och träna på att fatta rätta gallop Frosti var jätte duktig och han töltade även in på volt innan han fattade gallop istället för att stressa in i galoppen som många hästar gör.
 
Efter det så avslutade vi och hoppade av hästarna sen tog vi en promenad till en äng med hästarna och sen tillbaka! Tyckte iallafall att min prins var väldigt duktig idag och han är värd en guldstjärna!
 
Det är ju bara jag som rider honom så det är så roligt att se hans utvekling och se hur han förendras från att gå från osäker till en mycket säkrare häst när han hanteras av bara en ryttare det är väldigt roligt att se!
 
 

Saknar dig mitt hjärta.... <3

Här är några av mina favorit bilder på mi älskade saga jag saknar dig enormt och du var verkligen en kanin man får en gång i livet, du var underbar......<3
 
 
 
 
 
 

kanin bilder

lite kanin bilder vet att dem är dåliga men mobilbilder brukar inte vara så bra!









kaninmys och lång skoldag

idag hadde jag en lång dag i skolan vi sluttade runt 16 och då var man väldigt tröt! kom hem runt fem och då åt vi middag och jag städda mitt rum :)

nu sitter jag och myser med kaninerna som springer omkring lite fritt i rummet! hoppad ni har haft en underbar dag så ses vi imorn eller ikväll!


Våga kämpa det ända som kan bli fel är att du ger upp

vad du än gör och vad du än vill finns det alltid en chans att komma dit vad du än vill göra. Det kan vara allt från Fotbolls profs, balet dansös, äga en hamster, ha en häst eller något så litet men endå så stort som att träffa sin familjemedlem efter han har kommit hem efter en lång period eller bara säga hur mycket man älskar sin släkting som kanske kämpar mot en dödlig sjukdom......
 
Alla har vi rätt att få kämpa till sina mål och framför allt dröma för om vi inte drömmer hur ska vi då kunna känna känslor på samma sätt, för den känslan man känner när man har klarat något eller gjort något går inte att beskriva med ord.
 
Vissas drömmar kanske är lättare för andra att slå in en vad det är för andra men du som kanske inte har lika bra förutsättningar sluta inte kämpa din dag kommer också jag lovar, det blir en dag du får käna en oförglömlig känsla av lycka och kämparglöd som håller i sig länge!
 
Sen finns det gånger som man bara vill ge upp, gråter sig till söms för att det inte funkar eller att du är så nära men det går inte då ska du tänka igenom vad du verkligen vill och sen ta ett beslut men kom ihåg slutta aldrig kämpa du kanske förlorar enu mer på att ge upp. Man får gråta det är mänsligt!
 
 
 
 
 

Första dagen i stallet på Real gymnasiet

japp jag går ju på real gymnasiet nu och vi var ute i stallet idag! Vi började med att komma dit och så fick vi mackor om vi inte hadde ätit frukost eller bara var hungriga! Seån så gick hon igenom hur terminen skulle se ut och vad vi skulle göra! 
 
Lite senare kom våran mat som vi beställde på morgonen och jag tog pizza och Cola. det var väldigt mysigt att sita där och äta :)
 
Efter mattn fick vi ut böcker och hästar som vi skulle rida satt hon kunde se hur bra vi var på att rida satt hon kan della upp två grupper sen. Jag fick en häst som hete Arleta och hon var jätte snäll men hon var lite tjurig vid sadling men hon gjorde inget dumt! 
 
Det var iallfall en riktigt härlig dag och tror att det här kommer bli en riktigt bra termin! 
 
Hoppas ni har haft en bra skoldag vi ses senare! 
 
 

islandshästar Del 2

Islandshästar är ju lite speciella för att dem har två gångarter till efter dem tre grundgångarter som är Skrit, trav och Gallop islandshästar har nämligen Tölt och Pass som är dem två gångarter som dem har extra. 
 
nu tänkte jag berätta lite om dem unika gångarterna tölt och pass och hur dem rör sig i dem gångarterna!
 

 
 
Vi börjar med Tölt som är den första man tänker på när man hör nån säga islandshästar. Det är också den gångarten man nästan alltid får prova när man går på turridning med islandshästar (jag rekomenderar verkligen att gå på en turidning på islandshäst om du aldrig har ridit en, jag lovar du kommer inte ångra dig)
 
Tölt är en fyrtaktig gångart som inte har ett svävmoment vilket gör att den är väldigt bekväm att sitta i för ryttaren. i tölten så har alltid hästen ett ben i marken.
 
det finns två olika tempon i tölten det första är arbets tölt och det andra är ökad tölt, i båda tölt tempona är det väldigt viktigt att man samlar hästen ordentligt satt den inte börjar blanda in massor av andra gångarter och satt den går i rätt tempo och orkar bärra upp sig själv annars så kan det lätt bli att hästen slipper undan genom att hoppa eller springa (om den inte är van att tölta förstås).
 
Här ser vi en häst som går i en ökad tölt 
 
 

 
Pass är en gångart som jag inte kan så mycket om då jag alldrig har lagt en riktigt pass utan bara känt den när gångarter har blandats ihop med pass men ska försöka berätta lite ändå!
 
Passen är iallfall en två taktig gångart som går väldigt fort, att tävla i pass har blivit allt populärare i sverige och när man tävlar i pass så vill man att sväv momenten ska vara så tydliga som möjligt.
 
här kommer en bild på en häst i pass!
( inte en så bra bild men hittade ingen annan)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

idag börjar gymnasiet

ja idag börjar min första dag på gymnasiet, och det ska bli jätte roligt men ändå anorlunda! jag kommer träffa nya människor men min kompis wilma kommer också gå med mig så jag blir inte helt själv! 
 
jag kommer ju gå på ett hästgymnasium så det blir mycket häst uppdatering fast inte islandshäst men det kommer inlägg om dem också för dem är ju minna favoriter ;) 
 
Efter skola ska jag träffa Min kompis Isa och sen ska vi ficka så det ska bli mysigt!
 
 
 
världens bästa Elsa på bilden!
 
 
 
 
 

lektion Frosti

nu har terminen startat i gång igen där jag rider så jag red min andra lektion igår vilket gick sådär för mig men min ridlärare tyckte Frosti gick jätte bra!  
 
när jag hämta honom i hagen så gick han jätte fint tills han behövde gå igenom en grind som gick till en hage med mindre gräs, då tvärnittan han och försökte vända men fick efter nån minut ut honom till den delen dit han inte ville gå. 
 
efter vi hadde fixat iårdning hästarna så gick vi ner till volten och skrittade igång hästarna från marken en stund sen hoppa vi upp och skritta av dem lite till och vi gick in på mycket volter för att mjuka upp dem i sidorna, Frosti ville inte riktigt gå in på alla volter och ville ibland komma undan genom att gå åt sidan men om jag sa till så lyssna han igen. 
 
Sen började vi med att tölta eller trava på långsidorna och på kortsidorna skulle vi göra en volt. det gick jätte bra när vi var i höger varv han töltade jätte fint om jag var ordentlig att stanna honom innan tölten och börja med halvhalter när han stog still och sen tölta på ena långsidan och på den andra travade han jätte fint med stora steg.
 
Sen i vänster varv så försökte han hella tiden trycka ut sig och i volterna så tryckte han också ut sig men tölten gick fortfarande väldigt bra för förut hadde jag problem att den var passtaktig men det fans ingen passtakt idag!
 
Men han var jätte duktig och sen så gick ju tölten så bra och det är jag jätte glad över att den gjorde så det vart nog endå ett lyckat pass kommer sakna dig när du åker! 
 
 
(gamal bild tagen av vitadrömmarochbusigabarn)
 
 

Önska och Ösa!

tänkte berätta lite om kaninerna och hur dem är och så! (även fast jag bara har haft dem i en dag haha!) ni kommer anatagligen få följa dem en del på bloggen :) 
 
vi börjar med Önska!
 

Är mellan 8-9 veckor precis som sin syster! Önska är väldigt nyficken och hon är den som vågar sig först fram, hon älskar att hoppa omkring i mitt rum och hon hoppar alltid ut ur buren först! Hon har båda öronen neråt och är en Dvärgvädur med pälsen Satin. Önskas färg är väldigt fin och jag tror det är madagaskar/wienerteknad med vita fläckar och blå ögon!
 
 
 
 
 
Är precis som sin syster mellan 8-9 veckor! Ösa är lite fegare en Önska men man märker verkligen hur mycket hon vill komma fram men hon vågar inte alltid men ibland så går det! hon har kommit fram ett par gånger och nosat på mig och hoppat upp i mitt knä! Ösa är en väldigt gulig och söt tjej med ett neråt öra och ett upp! hon är en Dvärgvädur med pälsen Satin och är svart med vita fläckar och blå ögon!
 
 
 
 

vad är då detta!

japp hemligheten jag snaka  om i lördags var att att vi ska skaffa kanin det vart lite förseningar med hämtningen men nu är dem äntligen hemma och ush vad jag har längtat! 
det var väldigt svårt att vara utan efter Candy och underbara Saga!
 
Dem heter önska och Ösa och dem är jätte söta bilder kommer senare ikväll!
 
 

hur man kan göra om sina kylskåps/skåps magneter hemma

 
Jag tog fram ett par gamla magneter hemma och jag gjorde om dem med lite färg och klister märken! :D 
 
 
            man behöver:
 
  • två magneter
  • en eller flera färger
  • pensel
  • klistermärken (eller vad du än vill pynta dem med)
 
Först tog jag fram mina två magneter såhär:
 
 
 
 
 
Sen så kan du börja pynta dessa två magneter hur du vill, jag började med att måla en grund av färg och sen bara sätta på några klistermärken!
 
 
 
 
 
här är det färdiga resultatet!
 
 
 
 
 
 
 

världens sötaste Pudel

Elsa (min hund) brukar sova i mitt rum på nätterna men nu har hon inte gjort det på ett tag då hon kan vara jobbig ibland och börja yla mitt i natten, haha!
 
men inatt så fick hon sova i mitt rum och när jag halv sov i morse så lågg hon vid minna fötter och varje gång jag rörde på mig så kröp hon upp vid min sida och tryckte sig mot mig för att hon ville att jag skulle vakna så jag kunde klia henne men när jag inte rörde mig så gick hon tillbaka till mina föter, haha! 
 
världens finnaste 10 åriga hund är vad du är!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Islandshästar Del 1

Tänkte berätta om islandshästar och deras olika gångarter och exteriör och hur en tävling kan se ut! Själv så har jag aldrig tävlat men jag har varit och tittat på tävlingar så jag vet hur det ser ut.
 

I första dellen tänkte jag berätta lite om  Islandshästen!
 


 
Islandshästens Historia
 
Det började med att det var två nordiska hövdingar som flyttade till ön Islands dem hadde med några hästar som antagligen var vildhästar, sen kom det fler folk som tog med sig sinna bästa hästar och lätt dem gå fritt på Island. Dem hästar som folk tog med sig bildade snabbt en ras som idag heter Islandshästen.
 
Island är alltså islandshästens hemland och dem har varit till stor hjälp för det islänska folket, idag så används det mest till turism och att vala in får på hösten. Det fins många kända gårdar på Island som man oftast ser hästar från i Avels världen  tillexempel på sådana är kolkuos, Keldudal och saudarkrokur. Kolkous är en stam jag har hört om då vi har ett sto som heter Driva där jag rider som just har en mamma och pappa som båda är från kolkuos stammen/gården. jag har ridit en av hennes avkommor väldigt mycket vilket är Frosti och han är en väldigt mjuk och fin häst med fina gångarter.
 
Isladshästen är en liten men kraftig häst som man inte brukar kalla för en ponny utan för en häst. Islandshästen brukar få växa upp i stora flockar md blandade åldrar satt dem får lära sig kroppspråket det är därför islandshästar oftast funkar väldigt bra med tex Horsemanship träning. Man får importera hästar från islands men en häst som har åkt från Island får aldrig komma tillbaka till Island. Det är väldigt hårda regler på detta satt inte rasen blandas med andra raser satt rasen blir så ren som möjligt och för att inte få in några sjukdomar i landet.
 
islandshästen är också speciell för att dem är oftast viktbärande och kan bära upp både barn och vuxna ryttare (det beror på hur kraftig och stor hästen är) Sen kan dem ju ha upp till 5 gångarter men det går jag in på i en annan del.  Islandshästen kan bli mellan  130-145 cm och dem kan ha alla slags färger.
 
 
En bild på frosti som jag har ridit mycket
 


 
 
 
 
 
 

hos mormor och morfar

jag och min syster har sovit hos mormor nu i två dagar och jag har fåt många fina bilder vid vattnet, imorgon eller på torsdag kommer n få reda på en hemlight här på bloggen, hehe! 
 
Gymnassiet börjar på måndag och man är både taggad men endå vill man ha längre lov men det ska bli roligt att göra lite mer saker som man är mera inriktad på :) 
 
hoppas ni har haft en bra dag här kommer en bild!
 
 
 
 
 

Redigera

nästan alla bilder som jag lägger upp här är redigerade om det inte är mobilbilder (vilket är lite svårt just nu då jag inte har en mobil just nu,haha!) eller att jag bara inte orkar redigera (vilket händer ibland) 
 
så jag tänkte berätta vilket program jag använder för att redigera och hur jag redigerar!
 
Jag använder iallafall bild redigerings programet Gimp som är Grattis och när man väll har lärt sig det (i början kan det vara svårt) så är det väldigt lätt program att använda.

Sen så när jag redigerar så börjar jag ändra ljusstyrkan på bilder antingen lägre eller högre det beror på vad som ser bäst ut. Efter det så sätter jag ditt mitt namn och sen är jag färdig. jag brukat inte göra något mer förutom ibland så sätter jag ditt linsöverstrålning.
 
Så här kan en före och efter bild se ut!
 
Före
 
 
Efter
 
 
 



Islandshäst SM 2013 del två

 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Islandshäst SM 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 

den 16 Juni 2014

det var måndag eftermiddag och vi skulle ta in kaninerna när vi plötsligt såg Candy ligga stila i buren, Saga var borta och jag fick panik. jag hittade henne inte långt efter på ängen i häst hagen, hon andades fortfarande men det gick inte att rädda så hon somna in i min famn. Min älskade lilla Saga... vi vet inte vad det var men det var inte ute efter att döda och äta utan att bara döda för skojs skull.
 
Jag är iallafall glad över att jag inte hitta dem blodiga utan vi hitta dem hella det enda dem hadde var en liten blöt fläck på sidan vid revbenen ungefär.
 
Vi saknar er enormt och kommer aldrig glömma er!
 
Saga var en sån kanin som alltid var snäll och lugn hon älskade att hoppa och låg gärna upp och ner i knätt hon älskade att sträka ut sig i ens famn om man hadde täke över sig sammtidigt som man klappa henne, när hon inte gillade  något så drog hon hakan mot det och om hon gillade något slika hon på det! Hon älskade att rulla sig i jordhögar när det var varmt ut så Candy brukade gräva hål till henne satt hon kunde rulla sig!
 
 
 
Candy var jätte nyfiken och hon var helst alltid fram för att nosa på en hon gillade int så mycket att bli bärd bara av min syster Linnea. Hon vägra hoppa vanliga hinder utan hon hoppa bara korshinder och hon hadde en väldigt speciell hoppstil. en gång när jag tog med henne till en kompis så skulle vi hoppa och varj gång efter hindret så la hon sig ner på exakt samma ställe och sen när min kompis provade att sita på samma ställe där hon la sig ner så stannade candy efter hindret och tittade surt på henne sen flyttade min kompis på sig och så gick hon och la sig på exakt samma ställe, haha! 
 
 
Ni var underbara och älskade av alla!
 
 
 
 
 

Återträff med Brella, Patti och Skor

Igår så åkte jag med min ridlärare och två andra för att hälsa på lite hästar som har sålt på senaste tiden och bland annat var det Brella min älskade lilla bästa vän som jag saknar enormt. Vi började iallafall hos killarna Skor och Patti som flyttade till ett stall där det är en lite mindre ridverksamhet med mycket inakorderingar! 
 
Båda var tydligen väldigt omtyckta och dem har kommit till ett jätte fint ställe. Barnen till hon som äger stallet har redan hunit tävla på båda hästarna vilket är jätte roligt att se! :D vi fick se när dem red hästarna och båda såg riktigt smala och fina ut! 
 
Patti har jag ridit väldigt mycket på under den tiden jag har ridit där jag rider och han är verkligen en häst som bjuder på sig själv men har väldigt lätt att ta upp huvudet, en häst som många har lärt sig rida lite svårare hästar med! skor har jag inte ridit lika mycket men han är så fin med sitt lila hundöra och han är så underbart snäll! :) 
 
Dem har verkligen hamnat hos bra personer som tar han om dem jätte bra vilket är jätte roligt att se! :)
Första två bilderna är på patti och dem andra två är på Skor!
 
 
Patti
 
 
 
Skor
 
 
Efter vi hadde varit hos dem en stund och fikat lite gran, så åkte vi och hälsade på Brella som står på ridavstånd från där vi hälsade på patti och skor. 
 
Jag såg att vi åkte förbi en hage när vi åkte till Skor och Patti som hadde en häst som såg exakt ut som Brella och sen vissade det sig att jag hadde rätt! Hon har det jätte bra hos sin nya ägare, men jag får fortfarand gråt i halsen när jag ser henne för jag saknar henne så mycket! jag önskar så mycket att jag hadde köpt henne för hon är en riktigt underbar häst och hon som äger henne nu är riktigt lycklig över att ha fått köpa en sån fin häst för att hon är verkligen en underbar häst!
 
här kommer iallafall lite bilder från när vi träffade henne! :)
 
Brella
 
 
 
 
 

 
 
 

mera bilder från Islandshäst SM 2014

 
 
 
 
 
 

Hej!

Ska till stallet idag för att hjälpa till med att flytta hästar från beteshaggarna till deras vanliga hagar får se om jag och wilma rider lite efteråt också :P när jag kommer hem tänkte jag skriva ett inlägg om mina älskade kaniner Candy och Saga som jag inte har berättat för er men dem gick bort i början av sommarn, det är också därför jag har haft lite mindre blogg lust också :/ 
 
men nu så när gymnassiet börjar snart och jag börjar på en häst skola så lovar jag mera inlägg speciellt om hur det är att gå på en häst skola och vad vi gör :) sen fortsätter ju hundkursen så inlägg om det kommer också komma upp! 
 
 
 
Härlig bild från dalarna när vi fiskade!
vi fick 2 abborar och 5 st mörtar!