Kanin inspiration

Provade att försöka rita av denna bild av Önska. Men det kanske inte blev riktigt som jag hadde tänckt mig med färgerna och det. Sen så är det ju en av dem första gångerna jag använder gimp som ritprogram så är endå ganska nöjd endå!
 
Bilden på Önska:
 
Färdiga resultatet målat på gimp:
 
orkade inte att hålla på att fixa bakgrund så det fick bli som det blev,haha! Hoppas ni gillar den.
 
 

 

Saknar er enormt....

Nu när jag tittar tillbacka på bilder från den tiden när ni fans så kommer många känslor fram. Glädje är nog den starkaste men sorg och smärta hör också till. För en sak ska ni veta jag saknar er enormt. Mer en jag själv klarar av ibland. Jag vill inte glöma men det gör ont att minnas allt fint vi har upplev. 
 
Jag kommer aldrig ångra att Önska och Ösa kom in i mitt liv efter att ni hadde åkt upp bland dem finnaste stjärnorna men det betyder inte att jag har glömt er. För glöma det finns inte ens i mina tankar.
 
Älskar er förevigt och föralltid Saga och Candy ni har bettyt så mycket under dem fyra åren vi fick uppleva tillsammans. Här kommer några bilder på mina underbara vänner.
 
 
 
 
 
 
 

Klöver bilder från förra året

Har en tendens att väldigt ofta hitta 4 eller 5 klöver det högsta jag har hittat är 8 eller 9 klöver tror jag, haha! Nej men här är två ilder jag har redigerat på två klövrar hoppas ni tycker dem är fina!