Hundkurs lydnads träning :)

Hej! Skoldagen gick ganska fort idag tills vi kom till tyskan som gick långsamt men aja, hehe! När jag kom hem var det iallafall plugg som gällde och ville inte missa hundkursen så pluggade mycket inan den! Så imorgon är jag lagom förbered till SO diskutionen i små grupper inom området världsreligioner. 

Hundkurs-lydnad

På hundkursen så jobbade vi lydnad inför lila och stora km. Som kommer vara i maj nån gång! Vi började att träna ligg och stana kvar, Elsa fick lite störning från dem andra hundarna ibland satt hon sate sig upp men annars gick det bra. 
Sen så börja vi träna fortgående vilket Elsa är väldigt bra på kärskilt att hålla kontakt med mig, men hon måste bli bättre på att gå snabbare än vad hon gör, hon täncker för trögt ibland cx och jag måste bli bättre på att göra ordentligare svängar.
Efter fotgåendet gick vi in för att fika och när vi gick ut igen körde vi valfritt vad vi ville träna på så körde lite inkalning och lek med Elsa eftersom hon var ganska trög och behövde få upp farten! Tänkte egentligen hoppa hinder men får göra det nån anan gång :) 

Just nu ligger jag i sängen och ska sova meden tröt Elsa breve mig som sover! ;)


// Felicia bernhardsson

Måla med min syster!

Här om dan började jag och min syster måla lite random bilder och sånt så tänkte visa lite bilder på dem eller ja int på alla men på några xD
 
 
en bild jag målade färdigt för hittade en gammal skiss jag hadde gjort och sen målla jag den :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brella och jag :D

jag har ju börjat rida en häst som heter brella som jag hyr nu och ja hon är underbar det där stoet :) hon är väldigt pigg och har mycket fart i sig fast hon ändå är 17 år och har gåt med föl ;)  hon är väldigt mycket för att testa också men det funkar endå, haha! 
 
 
 
Red iallafall idag och igår och nu märker man verkligen att hon har börjat muskla till sig ch börjat hitta sig själv i  gångarterna vilket är jätte roligt, även att hon och jag har börjat hitta varandra! 
Idag så trännade vi på att gå in i stora volter i trav eftersom hon har svårt för traven men ävn att gå in på volter i tölt som hon har väldigt lätt för! sen i slutet så körde vi gallop för att lösgöra lite gran och så slutade vi där! 
 
gick väldigt bra och hon bråkade nästan inte alls förutom i början när jag skull spänna hennes sadel och hon gick ifrån mig och sen fick jag inte in henne så då lätt jag henn gå runt en stund tills hon stanade sen gick jag långsamt fram till henne och hoppade upp direkt och börja jobba! xD
 
tog ävn en 10 minuters promnad efteråt med henne så hon kunde andas ut eftersom hon var väldigt svetig, bilden är från efter jag hadde ridit henne! :)
 
kommer bli mycket löslongering framöver så jag ser hur hon ser ut lite gran kanske blir nå bilder på det :D
 
 

Nu är jag tillbax igen! :D

hej alla nu är jag tillbax efter att typ inte ha skrivit på rut två månader xD bra start på året tycker jag, haha xD iallafall så kommer det bli mycket mera häst inlägg framöver för att jag har börjat rida en häst som heter brella väldigt mycket och vi passar väldigt bra tillsamans vilket är roligt :D 
sen så har vi börja välja gymnasium vilket har gåt helt okej har fem val och är nöjd med dem :) 
ha en underbar kväll ses imorn!
 
 
bjuder på dena vakra bild på candy! Cx