Grattis i efterskott Emil!

Igår fyllde världens bästa kusin år och vi var hemma hos dem och åt mat! han fick en jätte stor vattenpistol utav morfar som kunde skuta upp mot 30 meter allt slutta med att alla var helt dyngsura, haha! vi hadde iallfall jätte roligt och Grattis igen!
 
 
 
 
 
 

mera bilder från dalarna!

 
 
 
 
 
 

Dalarna!

min mobil gick sönder för någon vecka sen och har inte kunnat använda datan för jag har varit i dalarna så det är därför det har blivit så lite bloggning på senaste tiden :/ men nu har jag en data och massor av bilder vilket betyder mycket bilder, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreams dont always make you happy, but they make you keep going

Vart på målnings humör här om dan så jag gjorde dena målning! Hoppas ni gillar den! Själv vart jag inte så nöjd med hästens huvud men det är svårt att göra om när man målar.. 
Här är den iallafall 😜


//Felicia Bernhardsson 

På väg!

Nu är jag på väg till Hjo för att gå på musikfestival ( tror jag att det var ) och för att träffa min vän Jennifer såklart 😜 

Förra helgen var jag och vaktade hella min ridlärares gård medans hon skulle åka och hämta sin avelshingst Mozart (som jag visade bilder på)  jag sov där från fredag till söndag och det var jätte roligt och en stor erfarenhet! Ja jag har varit och hjälpt till med utfodringar förut och även gjort det själv men att värkligen få bo flera dagar och göra något själv ger en erfarenhet! Jag vaktade också hennes hund vilket också gick bra!  





//Felicia bernhardsson




Mozart från Sundsberg

Först vill jag säga förlåt för jag int har skrivit på ett tag!
Jag var iallafall i helgen och vaktade alla hästarna där jag rider medans min ridlärare var ivägg och skulle hämta hem sin hingst Mozart från Sundsberg! Fick lite finna bilder när han presis kom hem och betade i hagen så här kommer bilder från det!
 
 
 
 
 
 
 
 

Måla Jackson

Målade bilden nedan till min syssling Emelie på hennes häst Jackson! Jag vart själv väldigt nöjd! Målade av från ett foto jag hadde tagit!





Här är originalbilden som jag utgick ifrån som vart lite suddig!

Bilder!

Bilder från dagen hos mormor och morfar! Baddade också i vattnet eller rättare sagt så puttade min moster i mig i vattnet... Hehe! Tror mamma tog lite bilder på det så kanske kommer upp mera bilder senare för nu vart det tyvär bara mobilbilder! 









Hos mormor och morfar!

Är hos mormor och morfar och vi ska äta midag här med morfar. Mormor är inte hemma då hon är uppe i Dalarna för att träffa gammelmorfar som ramlade i trappan och bröt smalbenet så vi hoppas han mår bättre snart! 

Om du ser detta mormor så saknar vi dig och hälsa gammelmorfar från oss att vi saknar han och gammelmormor 


Hoppas ni har haft en bra dag! 



Gymnasie val!

Idag fick jag hem ett brev som handlade om jag kom in på realgymnasiet i Uppsala med hästinriktning vilket var mitt första val och jag kom in :D är jätte glad över att jag kom in i Uppsala! 


Just nu så är jag med Emelie och Linnea och vi tittar på serier och äter glass! 





Saker jag köpte på SM!

Jag köpte lite saker från SM som jag tänkte vissa i detta inlägg ;)Köpte bland annat en rycktväska och lite borstar :P
 
 
 
magic brusch 99kr (mins inte riktigt)
 
 
Naturborste man och svans 99kr
 
 
Plånbok 250kr
 
 
Rycktväska 175kr
 
 
ridstrumpor 49kr -St
 
 
 
handskar 129kr